Eerste uitrusting hond

Wat je nodig hebt en wat niet

De basisuitrusting voor je hond moet je al hebben voordat je je nieuwe hond in huis haalt. Om er zeker van te zijn dat het perfect bij je nieuwe huisdier past, moet je al meer gedetailleerde informatie hebben over ras, grootte en gewicht.
Inhoudsopgave

Water- en etensbakken

De kommen moet je het beste hebben in geschikte grootte en in dubbele uitvoering, zodat je ze dagelijks kunt verwisselen en hygiënisch kunt schoonmaken. Deze voerbak is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitneembare roestvrijstalen bak. Het voer dat je koopt voordat je een hond koopt, moet geschikt zijn voor puppy’s en het beste afgestemd zijn met de fokker, zodat je hond niet te veel veranderingen hoeft door te maken.

Verhoogde hondenbakken voor grote honden

Deze hondenbakken kunnen naar wens worden aangepast aan 4 verschillende hoogtes. Het gebruik van verhoogde hondenbakken helpt de stress op gewrichten en botten te verminderen en bevordert een gezondere houding voor het dier.

€69,99

super product

Leiband & Halsband

Om honden veilig aan te lijnen, heb je een riem nodig in combinatie met een halsband of een borsttuigje. Je zult de halsband of het tuigje voor puppies maar een paar weken kunnen gebruiken, dus zorg ervoor dat het veilig is en investeer niet te veel. Afhankelijk van de vereisten van je gemeenschap en je dierenarts, ontkom je er niet aan om een muilkorf te kopen. Deze moet groot genoeg zijn om het hijgen en ademen niet te belemmeren.

Hondenharnas

Prachtig hondentuig met verstelbare borstriem en 2 snelsluitingen om de veiligheid van je hond te garanderen en een aangepaste pasvorm voor je hond te creëren.

€23,99

super product

Mand & Deken

Je hond heeft ook een veilige slaapplaats nodig, waar hij zich naar believen kan terugtrekken. Manden van plastic zijn stevig en hygiënisch. Ze kunnen gevoerd worden met een hondendeken of een zachte onderlegger, die het beste in de wasmachine gewassen kunnen worden.

Pluizig hondenbed

Dit hondenbed biedt je huisdier een ideale rustplaats. Het oppervlak van het bed bestaat uit warm pluche, dat veilig en huidvriendelijk is.

€49,99

super product

Speelgoed

Je vindt het juiste speeltje voor de knuffelplaats online of in gespecialiseerde winkels. Omdat je de aard van je hond niet echt van tevoren kunt inschatten, moet je niet te veel kopen. Je kunt een paar dagen later nog altijd meer speelgoed kopen.

Vachtverzorging

Massagehandschoenen of -borstels voor vachtverzorging zijn ook belangrijk, vooral omdat jonge honden gemakkelijker wennen aan de noodzakelijke vachtverzorging als je er meteen vanaf het begin mee begint. Veel hondeneigenaren hebben onder andere een vachtverzorgingsmiddel dat haaruitval aanzienlijk vermindert.
Inhoudsopgave

Hondenbak

De anti-slip basis van de hondenvoerbak beschermt de vloer tegen krassen, voorkomt dat de bak omvalt als het huisdier eet en houdt de vloer schoon.

€13,99

super product

Halsband voor honden

Deze hondenhalsband is gevoerd met zacht neopreen en kan in de wasmachine - een gratis hondenriem van 1,5 m is ook inbegrepen!

€14,67

super product

Zachte fleecedeken

Perfect voor thuisgebruik om koude oppervlakken te bedekken en je meubels te beschermen!

€13,99

super product

Beoordeel dit artikel.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit zou je kunnen interesseren...

Kalmte in het dagelijks leven

Puppy training

Eerste uitrusting hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *